Een heilzaam Takut Weekend Retraite op een historische locatie

TAKUT WEEKEND RETRAITE

Jezelf vertrouwen en weten dat het klopt wat je voelt is vaak een proces van het leven. Deze Takut-retraite is je op het lijf geschreven als je zelfvertrouwen ondermijnd wordt door angsten. Angst (=Takut in het Indonesisch) is eigenlijk een worsteling waar we allemaal wel – in meer of mindere mate – mee te maken hebben. Tijdens dit retraite krijg je inzicht in jouw bewuste of onbewuste (beperkende) angsten. We onderzoeken waar deze vandaan komen en in het veilige veld van de groep kijken we je angst aan, mag het gevoeld worden en werken we aan het bewust worden en loslaten van deze angsten zodat je (weer) een sterkere verbinding kunt maken met jouw eigen unieke kracht. Zo ga je meer vertrouwen krijgen in jezelf. Dat is jouw doel tijdens het Takut Weekend Retraite.

Organisatie:
Het Takut Weekend Retraite wordt georganiseerd door José Hoogeveen (Nieuwetijdse geneeswijze) en Jacqueline Holman (Praktijk Amura). Door de bundeling van onze expertise zijn we in staat geweest om een programma samen te stellen waarbij Holistic Health coaching, Mediumschap & Trance-Healing de basis vormen. Met brede benadering kijken we hierbij samen naar emotionele, fysieke en spirituele blokkades maar vooral ook naar jouw individuele kracht.

Datum & details:
Het Takut Weekend Retraite vindt plaats op één van de mooiste plekjes in het noorden van Limburg op een historische Carreboerderij op 26 augustus (vanaf 19:00 uur) tot en met 28 augustus (tot 17:00 uur) aanstaande. De kosten voor het helende Takut weekend Retraite bedragen €390,- inclusief eten & drinken. Er komen geen additionele kosten bij. We gaan heerlijk eten en streven ernaar de maaltijden zoveel mogelijk biologisch te bereiden. Het vervoer is op eigen gelegenheid.

Inschrijven en contact

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@praktijk-amaura.nl of jose@ntgw.nl met je naam, adresgegevens en je telefoonnummer. Heb nog een vraag dan kun je contact opnemen met Jacqueline (praktijk Amura), tel 06-45786672 of een mailtje sturen naar info@praktijk-amura.nl. Op het moment dat de betaling is gedaan is je plek definitief voor je gereserveerd.

Annulering:
*bij annulering tot 4 weken voor aanvang krijg je 75 % van het betaalde bedrag terug.
*bij annulering tot 2 weken voor aanvang , krijgt je 50% van het betaalde bedrag terug
*bij annulering < 2 weken voor aanvang kunnen we helaas geen terugbetaling doen, tenzij je er zelf voor zorgt dat iemand anders je plek inneemt.

Accommodatie

We zijn te gast op een prachtig ingerichte Hoeve met twee persoonsslaapkamers. We hebben deze locatie zorgvuldig geselecteerd omdat het fijn kan zijn in alle rust, los van de groep ervaringen met elkaar te delen wanneer je op je kamer bent. Misschien zijn sommigen van jullie niet gewend aan iemand anders in je nabijheid, maar we hopen dat het een verrijkende ervaring is.

We hopen je te ontmoeten in Limburg!

Lieve groet
José Hoogeveen en Jacqueline Holman

Neem contact op voor een afspraak of een vraag