Over mij

Ik woon met mijn lieve man, dochter en zoon in Zuid-Holland maar ben geboren en opgegroeid in Brabant. Brabant is de plek waar mijn roots liggen maar Roelofarendsveen is de plek waar ik mijn roots verder heb onderzocht. Waar ik nieuwe stukken van mezelf heb ontdekt en weggestopte stukken van mezelf heb herontdekt.

In 2012 kwam mijn leven door klachten onder een vergrootglas te liggen. Hierdoor heb ik stap voor stap geleerd mij af te stemmen op ieder gevoel, iedere pijn en alles wat mij blokkeerde, van groot tot klein op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze afstemming werd een onderdeel van mijn leven en ook toen mijn klachten verdwenen heb ik dit nooit meer losgelaten. Het waarnemen en afstemmen op een subtiel niveau in alles wat er in en om mij heen gebeurt, ontwikkelt zich steeds verder waardoor ik heel scherp kan voelen en zien wat er speelt bij mijzelf en ook bij anderen.

Na de opleiding intuïtieve ontwikkeling heb ik daarom de HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing therapeut gevolgd en met goed resultaat mogen afsluiten. Een opleiding waarmee ik healing en mediumschap verder heb mogen ontwikkelen en integreren in mijn leven en ik als bevoegd therapeut ook mijn eigen praktijk ben gestart.

Mijn praktijk….  2 woorden die mij nog steeds kunnen raken omdat ik veel mooie mensen mag ontmoeten in mijn praktijk. Waarin ieder consult een andere ingang vraagt omdat iedereen uniek is. Waarbij we kijken hoe energie in en om ons heen stroomt en wat er voor nodig is om stukjes die uit balans zijn te herstellen. Want met het herstellen van de balans wordt de verbinding met jezelf weer sterker en komt jouw kracht weer op de voorgrond te staan. En dat is wat ik iedereen toewens, iedereen in zijn of haar kracht op een manier die past bij wie jij bent!

Lieve groet, Jacqueline Holman
Praktijk Amura

Neem contact op voor een afspraak of een vraag