Sessie

Jouw lichaam vertelt een verhaal, niet zomaar een verhaal maar jouw verhaal. Het vertaalt jouw kracht en mooie eigenschappen, maar laat via klachten of emoties ook zien waar jouw energie minder goed stroomt of blokkeert. Als jij voelt dat je niet goed in balans bent of beperkende overtuigingen of lastige emoties en gevoelens graag los zou willen laten dan ben je van harte welkom voor een sessie bij mij.

In een sessie kijken we hoe je ze sterk mogelijk in je eigen mooie, krachtige verbinding kunt komen staan. Als ik afstem op jouw energie dan voel ik hoe deze stroomt, waar deze krachtig is maar ook waar deze uit balans is of is geblokkeerd. Ik kan ook voelen op welke leeftijd energie zich heeft vastgezet.
We kijken naar het ontstaan van deze disbalans, waar dit vandaan komt en waar het echt precies voor staat en daarvoor zakken we af naar een diep gevoel in jou. Welke overtuiging of gevoel die je beperkt laat zich daar zien? Want als we precies weten waar het voor staat, is het ook duidelijk wat je los mag laten en ook dat loslaten krijgt zijn plek in de sessie. Want inzicht is de eerste stap maar, voor mij, hoort het loslaten van de energie die de balans verstoord er ook echt bij. Want alleen als je loslaat ontstaat er ruimte voor iets anders en kun je de balans herstellen.

Beperkende overtuigingen kunnen uit dit leven zijn maar soms ook uit een vorig leven. Af en toe is er in de sessie ook een overledene kort aanwezig om een gevoel of boodschap door te geven, is het belangrijk even te kijken naar je familielijn of mag een zielsdeel van jou zijn plek terug ontvangen. Welke stukjes we aankijken in de sessie is niet te sturen en dat zou ik ook niet willen want als alles er kan zijn zien we altijd dat stukje wat, op dat moment, belangrijk is.

Welkom als je voelt dat je ook graag een afspraak zou willen maken!
Wil je liever eerst overleggen, neem ook dan gerust contact op.

Enkele voorbeelden waarvoor je bij mij een afspraak kunt maken zijn:

 • Beperkende overtuigingen loslaten
  Beperkingen loslaten geeft meer ruimte voor je eigen mooie krachtige energie.
 • Wat vertelt jouw lichaam je?
  Je lichaam vertaalt je balans maar ook je disbalans, hoe kun je jouw balans weer herstellen.
 • Inzicht in lastige emoties of pijnklachten
  Wat vertellen ze je?
 • Versterken van jouw eigen kracht
  Zodat jij zelf weer meer ruimte krijg
 • Je stem laten horen
  Te vaak slikken we onze stem weg, hoe kun je dit veranderen.
 • Voor kinderen
  Angst in het donker of als ze meer zien in de energie om ons heen dan de meeste van ons.
 • Bij burn-out klachten
  Je eigen verbinding weer in zijn kracht zetten
 • De energie van jouw lichaam
  Ook als je geen klachten hebt maar benieuwd bent wat je lichaam te vertellen heeft ben je natuurlijk van harte welkom!

Meestal is één afspraak voldoende om naar één vraag of blokkade te kijken.

Neem contact op voor een afspraak of een vraag