Onderdompelen..

Na mijn sessies delen mensen vaak hoe ze de sessie hebben ervaren of laten dit later aan mij weten in een appje. Ook krijg ik ook steeds vaker berichtjes binnen van mensen die mij laten weten wat er veranderd is enkele weken/maanden na de sessie en beide is zo fijn te horen en einde van het jaar stond er ineens wat extra op mijn bankrekening als bedankje voor een sessie die een lieve vrouw bij mij had gehad om hiervan iets moois te kopen. Twee maanden geleden kreeg ik een prachtige tekening doorgestuurd van een jongetje die in de zomer bij mij was geweest en vandaag staat er een mooie bos bloemen met een heel lief kaartje op mijn tafel. En ik ben ermee gaan zitten! Ik ben gaan zitten met mijn dankbare gevoel want ik geniet van al deze fijne berichtjes en toch geef ik dit fijne gevoel niet altijd voldoende ruimte. Het krijgt niet de ruimte omdat ik soms iets te kritisch ben naar mijzelf en omdat ik zo kritisch naar mijzelf kijk trekt het mij soms weg bij mijn dankbare gevoel. Maar nu heb ik mij laten onderdompelen in mijn gevoel van geluk en genieten. Dit gevoel ga ik bewust ook alle ruimte geven en vandaar ook deze post. En ik voel dat dit nog niet zo eenvoudig is, dat het schrijven over al het moois wat op mijn pad komt ook een weerstand kent in mij omdat ik denk dat het opschepperig is om het te benoemen. Maar zoals mijn pijnpunten de weg naar het papier vinden en ik deze deel zo mag ook mijn geluk dezelfde plek krijgen. Dus ik dompel mij ermee onder en geniet.

Liefs Jacqueline