“Vervelende” emoties

Emoties die geen smile op ons gezicht brengen stoppen we heel vaak weg zoals bijvoorbeeld boosheid. Als klein kind werden we soms in de hoek gezet of kregen we straf als we boos waren en we mochten er weer uitkomen als we ons weer konden gedragen. 
Boosheid of irritatie mocht er vaak niet zijn. En dat aangeleerde patroon zien we nu ook nog vaak terug. Onze blijdschap mag er zijn maar boosheid daar stappen we overheen, laten we achter ons. Maar iets wat er niet mag zijn, krijgt niet de ruimte. En het is jouw energie dus dan krijgt jouw energie niet de ruimte. Als jouw energie niet de ruimte krijgt wordt jouw eigen krachtige verbinding een stukje smaller. Want je eigen verbinding bestaat uit alles, ook uit ieder gevoel en niet alleen uit plezier en geluk. Als je boosheid dus wegstopt stop je een stukje van je eigen kracht weg. En nee dat wil niet zeggen dat je iedere irritatie maar de wereld in moet gooien, dat je schreeuwend bij de bakker moet gaan staan maar dat betekent voor mij wel dat het de ruimte in jou mag krijgen zodat jouw verbinding weer volledig zijn plek kan innemen. Dan kun jij volledig in je kracht gaan staan! 

Voel jij dat je boosheid/irritatie wegslikt en ben je benieuwd hoe je weggestopte stukjes weer terug kunt nemen en kunt laten stromen dan ben je van harte welkom voor een sessie bij mij.
Wil je eerst even overleggen neem dan gerust contact op!

Liefs Jacqueline