Een stevig fundament

Een stevig fundament

En stevig fundament is belangrijk voor de bouw van een huis want als een vloer onstabiel is dan missen alle verdiepingen erop ook hun stabiliteit. Een onstabiele vloer laat het gebouw bij wind meebewegen van links naar rechts en als er een flinke storm is kunnen er scheuren ontstaan in het huis en soms kan er zelfs een muur instorten. En zoals een stabiele vloer belangrijk is voor een huis zo is het neerzetten van een sterke basisenergie belangrijk voor ons eigen fundament. Een basis die stevigheid in zich heeft maakt dat alles wat je verder voelt en wilt neerzetten en ontwikkelen op deze sterke stabiele basis kan worden gevormd. Dan werk je vanuit stabiliteit en veiligheid, wat het belangrijkste (basis)ingrediënt is voor iedere ontwikkeling. Vaak werken we aan stukken van onszelf zonder bij de basis te beginnen. Dan gaan we bijvoorbeeld werken aan het laten stromen van onze eigenliefde, aan het uitspreken van onze verlangens of aan onze creativiteit maar zonder stevigheid valt het gemakkelijk om als er van buitenaf een storm of windvlaag langskomt die kan bestaan uit kritiek, vragen of oordelen van een ander. Wil jij jouw fundament weer in stevigheid gieten zodat je daarop jouw eigen mooie sterke verdiepingen kunt metselen dan ben je van harte welkom voor een sessie bij mij.  En… 1 sessie is hiervoor (meestal) voldoende. 
Wil je eerst even overleggen of heb je vragen neem gerust contact op om te overleggen!

*Benieuwd naar hoe mijn sessie meestal gaan? Op het beginscherm van mijn website staat een interview waarin ik dit uitleg.

Liefs Jacqueline