Takut-weekend retraite

Eind augustus was het Takut-Retraite wat ik met José samen heb georganiseerd. Onze spullen gepakt en samen naar Baarlo gereden in de heerlijke bus van José. In een mooie historische Carreboerderij zijn we neergedaald. Het thema was van angst naar vertrouwen. We laten ons zo vaak leiden door angst. Als we aan angst denken, denken we vaak aan faalangst, paniek enz. maar ook onzekerheid, controledrang, piekeren, stress en bezorgdheid zijn vormen van angst. Het kan duidelijk zichtbaar of als een onderstroompje altijd aanwezig zijn maar beide beïnvloeden je leven en je beslissingen en beperken je eigen mooie unieke verbinding want waar angst zit kan geen liefde of vertrouwen zitten. We zijn gegaan naar de oorsprong “waar ben je eigenlijk precies bang voor” En wat is daar voor nodig om dit los te laten. Via afstemmingen en opstellingen werd het zichtbaar, gevoeld en losgelaten.

Dankbaar voor de mooie vrouwen die dit weekend zijn aangegaan. Het weekend was intens en heel mooi, serieus maar we hebben ook ontzettend gelachen!

Ben jij hierdoor getriggerd en zou je ook graag van angst naar vertrouwen gaan neem gerust contact op, ook in een consult kunnen we hiernaar kijken!

Lieve groet,
Jacqueline