Burn-out

Als je voelt dat de rek eruit is….

Jaren heb je jouw werk gedaan, je voelt wel dat het steeds meer moeite kost om niet uitgeblust thuis te komen na een werkdag en dat je steeds meer gaat uitkijken naar het weekend zodat je kunt ontspannen en bij kunt tanken. Maar de weekenden worden te kort om weer voldoende energie op te bouwen en ontspannen in je vrije tijd wordt steeds lastiger. Je gaat verder op je reserves maar ook deze raken een keertje op…. 

Iedereen zegt dat je jouw grenzen aan moet geven en de problemen van het werk niet mee naar huis moet nemen. Maar als dat zo eenvoudig was dan had je dat allang gedaan. Dus hoe kun je de eerste stap zetten in dit proces?
Als eerste zal de verbinding met jezelf weer in zijn kracht hersteld mogen worden. Want vanuit een een goede verbinding met jezelf kun je weer keuzes maken die passen bij jou. Tijdens een consult bij mij kunnen we kijken waardoor jouw eigen verbinding (een stuk van) zijn kracht heeft verloren. Door de energie van je leven te volgen komt het vanzelf voor ons te staan. Deze energie van dit verloren stuk gaan we herstellen en vanuit deze herstelde energie kun jij weer keuzes gaan maken vanuit jouw eigen verbinding. Dat is de eerste stap naar herstel want alleen als je een krachtige verbinding hebt met jezelf kun je ook jouw plek weer echt in gaan nemen. 

Hier zijn geen lange sessies voor nodig, meestal is 1 afspraak voldoende. Wil je een afspraak maken of heb je hier vragen over, neem gerust contact op! 

Lieve groet, 
Jacqueline Holman 
Praktijk Amura