Kinderen zien vaak meer…

Een stoere jongen van 8 jaar komt met zijn moeder mijn praktijk binnen. Hij is thuis soms bang om alleen te zijn, vooral op zijn slaapkamer en ook in de hal loopt hij liever niet alleen. Zijn moeder wil daar graag samen met mij naar kijken omdat ze weet dat kinderen vaak meer kunnen voelen of zien dan volwassenen. We kletsen even en ik stem eenvoudig met de jongen af op dat wat er aanwezig is in zijn huis. Er zijn 2 kinderen maar ook een paar volwassenen in zijn huis die overleden zijn. Het lichaam is er niet meer maar de ziel nog wel. Deze stoere knul kan dit voelen en dat zorgt ervoor dat hij zich niet fijn voelt. Want als je voelt dat er iets is maar je weet niet wat dat is, kan dat je bang maken. Op een eenvoudige manier hebben we de zielen begeleid naar het licht. Het consult is luchtig gebleven zoals dat voor kinderen ook hoort te zijn. Toen hij wegging kreeg ik een high five en zei hij dat hij graag nog terug wilde komen.

En… zijn moeder vind ik een prachtvrouw! Ze heeft hem laten voelen en zien dat ze gelooft wat hij zegt en dat hij mag vertrouwen op zijn gevoel. Als je met dat gevoel de wereld mag gaan ontdekken is dat zoveel waard!

Jacqueline, Praktijk Amura