De naam Amura

Soms word ik wakker met een woord waarvan ik de betekenis niet ken. Ik heb hiervoor pen en papier naast mijn bed liggen, schrijf dit dan op en slaap weer verder. De volgende dag zie ik soms woorden staan, onbekend maar eigenlijk altijd met een betekenis. In de tijd dat ik bezig was met neerzetten en vormgeven van mijn praktijk werd ik wakker met de naam Amura, toen ik later de vertaling opzocht kwam er op mijn telefoon liefde te staan. Amura betekent liefde in het Bosnisch. Het is het enige woord wat ik nu ken in het Bosnisch maar wel meteen het mooiste woord wat er bestaat want wat is er mooier dan liefde. En met de zachtheid die liefde in zich heeft wil ik ook werken in mijn consulten. Vaak zijn we gewend om pijn of een vervelend gevoel af te wijzen terwijl een gevoel of klacht jou altijd iets te vertellen heeft. Door hier, tijdens een consult, met zachtheid naar te kijken kunnen deze deuren zich openen en kunnen we inzicht krijgen in het ontstaan van jouw gevoel of pijn en zien wat er nodig is om hier een nieuwe balans in aan te brengen.

Lieve groet,
Jacqueline